Ali bej Kotherja, vitet 1878-80

1878

Ali bej Kotherja ishte pjesë e parisë së Elbasanit dhe veprimtar gjatë kohës së Pavarësisë. Fotoja është realizuar gjatë kohës së Lidhjes së Prizrenit, në kohën kur ai mori pjesë në luftën për mbrojtjen e Ulqinit.

Të dhëna

Përshkrimi
Ali bej Kotherja ishte pjesë e parisë së Elbasanit dhe veprimtar gjatë kohës së Pavarësisë. Fotoja është realizuar gjatë kohës së Lidhjes së Prizrenit, në kohën kur ai mori pjesë në luftën për mbrojtjen e Ulqinit.
Data
1878
Kontribuesi
NIKO KOTHERJA
Origjina
Arkivi i Z. Niko Kotherja
Lënda
Portrete, Ali bej Kotherja

Renditja: 1563 (3 shikime)

“Ali bej Kotherja, vitet 1878-80”, 1878, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 gusht 2022, http://adsh.al/s/adsh/item/25454

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.