Demir Kotherja dhe Foti Papajani, rrugës Elbasan-Korçë, Tetor 1945

Pjesë e Demir Kotherja dhe Foti Papajani, rrugës Elbasan-Korçë, Tetor 1945

Renditja: 2306 (7 shikime)

“Demir Kotherja dhe Foti Papajani, rrugës Elbasan-Korçë, Tetor 1945”, 1945, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25460

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.