Myzejen Mulleti, dalë në vitin e tretë të gjimnazit

Të dhëna

Kontribuesi
Tirona
Pronësia Intelektuale
Komuniteti Tironas "Venaliu"
Formati
.jpg
Zona
Tiranë, Albania

Grupet e materialeve

Renditja: 1470 (7 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.