Dyqani familjes Kaceli, Tironë 1929

Pjesë e Dyqani familjes Kaceli, Tironë 1929

Renditja: 529 (16 shikime)

“Dyqani familjes Kaceli, Tironë 1929”, 1929, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25493

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.