Ceremonia e martesës së vajzës së Terenc Toçit në Tiranë. Foto rreth vitit 1941

Pjesë e Ceremonia e martesës së vajzës së Terenc Toçit në Tiranë. Foto rreth vitit 1941

Renditja: 1738 (9 shikime)

“Ceremonia e martesës së vajzës së Terenc Toçit në Tiranë. Foto rreth vitit 1941”, 1941, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25523

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.