Pandeli Evangjeli (1859-1949): kryeministri me i ndershem shqiptar

Pjesë e Pandeli Evangjeli (1859-1949): kryeministri me i ndershem shqiptar

Renditja: 420 (25 shikime)

Prof. Hasan Bello, “Pandeli Evangjeli (1859-1949): kryeministri me i ndershem shqiptar”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25533

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.