Portreti i Mbretëreshës së Shqipërisë Geraldine Apponyi

by Nga koleksioni fotografik Let Heven (1906-1941)

Të dhëna

Autori/Krijuesi
Nga koleksioni fotografik Let Heven (1906-1941)
Origjina
Formati
.jpg

Grupet e materialeve

Position: 2384 (3 views)

Nga koleksioni fotografik Let Heven (1906-1941), “Portreti i Mbretëreshës së Shqipërisë Geraldine Apponyi”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 30 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/25547

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.