Ekipi i qytetit TEUTA ndër vite

Bëhet fjalë për fillim vitet e shekullit të kaluar ekipi i TEUTËS së Durrësit në përbërjen e saj kishte ajkën Durrsake. Këtu në foto është ekipi i TEUTËS duke zhvilluar një ndeshje miqsore përballë një ekipi tregtarësh Italian. Emrat vijojnë si mëposhtë: Mikel Nushi, Jorgji Zagorilla, Adem Karapici, Petraq Pisha, Nimet Tartari, Kurt Shtylla. Poshtë nga e majta: Adem Milla, Latif Sela, Niko Dovana, Sinan Sallata, Nikolla Tirana.

Të dhëna

Përshkrimi
Bëhet fjalë për fillim vitet e shekullit të kaluar ekipi i TEUTËS së Durrësit në përbërjen e saj kishte ajkën Durrsake.
Këtu në foto është ekipi i TEUTËS duke zhvilluar një ndeshje miqsore përballë një ekipi tregtarësh Italian.
Emrat vijojnë si mëposhtë: Mikel Nushi, Jorgji Zagorilla, Adem Karapici, Petraq Pisha, Nimet Tartari, Kurt Shtylla. Poshtë nga e majta: Adem Milla, Latif Sela, Niko Dovana, Sinan Sallata, Nikolla Tirana.
Formati
.jpg
Zona
Durrës

Grupet e materialeve

Renditja: 254 (27 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.