Argjendari Theodhoro Pelikudha në argjendarine e tij ne Permet 1939.

Pjesë e Argjendari Theodhoro Pelikudha në argjendarine e tij ne Permet 1939.

Renditja: 421 (24 shikime)

“Argjendari Theodhoro Pelikudha në argjendarine e tij ne Permet 1939.”, 1939, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25561

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.