Shpërndarja e bukës në Shqipëri, Shkodër

Pjesë e Shpërndarja e bukës në Shqipëri, Shkodër

Renditja: 4074 (4 shikime)

Ushtria Austro - Hungareze, “Shpërndarja e bukës në Shqipëri, Shkodër”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25640

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.