Përmbytje në portin e Shkodrës

Pjesë e Përmbytje në portin e Shkodrës

Renditja: 4076 (4 shikime)

Ushtria Austro - Hungareze, “Përmbytje në portin e Shkodrës”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25715

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.