Në Boyana, Shkodër

Pjesë e Në Boyana, Shkodër

Renditja: 4997 (1 shikime)

Ushtria Austro - Hungareze, “Në Boyana, Shkodër”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25739

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.