Varri turk, Shkodër

Pjesë e Varri turk, Shkodër

Renditja: 532 (23 shikime)

Ushtria Austro - Hungareze, “Varri turk, Shkodër”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25793

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.