Trupat pushuese, Shkodër

Pjesë e Trupat pushuese, Shkodër

Renditja: 655 (16 shikime)

Ushtria Austro - Hungareze, “Trupat pushuese, Shkodër”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25800

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.