Transporti ushtarak, Shkodër

Pjesë e Transporti ushtarak, Shkodër

Renditja: 537 (19 shikime)

Ushtria Austro - Hungareze, “Transporti ushtarak, Shkodër”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25814

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.