Dekovili në Durrës

Pjesë e Dekovili në Durrës

Renditja: 262 (36 shikime)

Ushtria Austro - Hungareze, “Dekovili në Durrës”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25850

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.