Dekorimi i ekipit gjerman të çetës së Shkodrës

by Ushtria Austro-Hungareze

Të dhëna

Periudha
1916 - 1918
Autori/Krijuesi
Ushtria Austro-Hungareze
Zona
Shkodër, Albania

Renditja: 279 (6 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Dekorimi i ekipit gjerman të çetës së Shkodrës”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 6 korrik 2022, http://adsh.al/s/adsh/item/25855

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.