Arkiduka Max duke vizituar katedralen në Shkodër

Pjesë e Arkiduka Max duke vizituar katedralen në Shkodër

Renditja: 63 (140 shikime)

Ushtria Austro - Hungareze, “Arkiduka Max duke vizituar katedralen në Shkodër”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25863

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.