Peshkopata, Shkodër

Pjesë e Peshkopata, Shkodër

Renditja: 331 (29 shikime)

Ushtria Austro - Hungareze, “Peshkopata, Shkodër”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25866

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.