Kisha e “Marmiroit“, Orikum, Shek. XII-XIII

Pjesë e Kisha e “Marmiroit“, Orikum, Shek. XII-XIII

Renditja: 22 (303 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Marmiroit“, Orikum, Shek. XII-XIII”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25882

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.