Kisha e “Shën Kollit“, Perondi, Berat, Shek. XIII

Pjesë e Kisha e “Shën Kollit“, Perondi, Berat, Shek. XIII

Renditja: 12 (585 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Kollit“, Perondi, Berat, Shek. XIII”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25884

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.