Kisha e “Shën e Premtes“, Voskopojë, Viti 1378

Pjesë e Kisha e “Shën e Premtes“, Voskopojë, Viti 1378

Renditja: 53 (146 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën e Premtes“, Voskopojë, Viti 1378”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25885

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.