Kisha e “Ristozit“ Mborje, Korçë, Viti 1389

Pjesë e Kisha e “Ristozit“ Mborje, Korçë, Viti 1389

Renditja: 51 (150 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Ristozit“ Mborje, Korçë, Viti 1389”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25886

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.