Kisha e “Shën Thanasit“ të Mazharit Pogon, Gjirokastër, Viti 1513

Pjesë e Kisha e “Shën Thanasit“ të Mazharit Pogon, Gjirokastër, Viti 1513

Renditja: 2198 (6 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Thanasit“ të Mazharit Pogon, Gjirokastër, Viti 1513”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25955

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.