Kisha e “Shën Gjergjit“ Leshnicë e Sipërme, 1525

Pjesë e Kisha e “Shën Gjergjit“ Leshnicë e Sipërme, 1525

Renditja: 3 (1701 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Gjergjit“ Leshnicë e Sipërme, 1525”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25956

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.