Kisha e “Shën Mërisë Së Vllahernës“ në kalanë e Beratit, Viti 1578

Pjesë e Kisha e “Shën Mërisë Së Vllahernës“ në kalanë e Beratit, Viti 1578

Renditja: 4853 (1 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Mërisë Së Vllahernës“ në kalanë e Beratit, Viti 1578”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25961

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.