Kisha e “Shën Kollit“ në kalanë e Beratit, Viti 1591

Pjesë e Kisha e “Shën Kollit“ në kalanë e Beratit, Viti 1591

Renditja: 4873 (1 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Kollit“ në kalanë e Beratit, Viti 1591”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25962

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.