Kisha e “Shën Mërisë“ së pazarit Përmet, Viti 1600

Pjesë e Kisha e “Shën Mërisë“ së pazarit Përmet, Viti 1600

Renditja: 20 (340 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Mërisë“ së pazarit Përmet, Viti 1600”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25963

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.