Kisha e “Shën Mitrit“ në Lagjen “Vakëf“ të Beratit, Viti 1607

Pjesë e Kisha e “Shën Mitrit“ në Lagjen “Vakëf“ të Beratit, Viti 1607

Renditja: 42 (203 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Mitrit“ në Lagjen “Vakëf“ të Beratit, Viti 1607”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25964

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.