Kisha e “Shën Mërtirit“ Tranoshishtë, Lunxhëri, Viti 1617

Pjesë e Kisha e “Shën Mërtirit“ Tranoshishtë, Lunxhëri, Viti 1617

Renditja: 34 (237 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Mërtirit“ Tranoshishtë, Lunxhëri, Viti 1617”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25966

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.