Kisha e “Shën Kollit“ në Shelcan, Elbasan, Viti 1625

Pjesë e Kisha e “Shën Kollit“ në Shelcan, Elbasan, Viti 1625

Renditja: 4873 (1 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Kollit“ në Shelcan, Elbasan, Viti 1625”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25968

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.