Kisha e “Shën Todrit“ në hyrjen e kalasë së Beratit, Shek. XVI

Pjesë e Kisha e “Shën Todrit“ në hyrjen e kalasë së Beratit, Shek. XVI

Renditja: 2622 (5 shikime)

Andrea Llukani, “Kisha e “Shën Todrit“ në hyrjen e kalasë së Beratit, Shek. XVI”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/25972

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.