Veteranë të arsimit në Ulqin. Shënime.

Listë me arsimtarë që kanë dhën kontributin e tyre në Malin e Zi, Ulqin.

Të dhëna

Përshkrimi
Listë me arsimtarë që kanë dhën kontributin e tyre në Malin e Zi, Ulqin.
Burimi
Arkivi personal i Prof. Rudolf Deliana
Zona
Ulqin
Kontribuesi
Z. Rudolf Deliana

Grupet e materialeve

Position: 900 (11 views)

“Veteranë të arsimit në Ulqin. Shënime.”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 9 dhjetor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/25984

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.