Foto nga Hotel Parku në Llixhat e Elbasanit me pronar Grigor Nosin. Vitet 1930

Grigor Nosi duket të jetë i dyti nga e majta ulur. Jeni të ftuar të komentoni për të plotësuar emrat e tjerë.

Të dhëna

Përshkrimi
Grigor Nosi duket të jetë i dyti nga e majta ulur. Jeni të ftuar të komentoni për të plotësuar emrat e tjerë.
Periudha
1930 – 1940
Zona
Llixha, Elbasan, Albania

Renditja: 10 (412 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.