6 Janari i 1991-it nga mitingu i organizuar nga PD në sheshin e Flamurit

Pjesë e 6 Janari i 1991-it nga mitingu i organizuar nga PD në sheshin e Flamurit

Renditja: 655 (16 shikime)

“6 Janari i 1991-it nga mitingu i organizuar nga PD në sheshin e Flamurit”, 1991, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3563

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.