11.11.1939 Paradë e ushtarëve Italianë

Pjesë e 11.11.1939 Paradë e ushtarëve Italianë

Renditja: 537 (19 shikime)

“11.11.1939 Paradë e ushtarëve Italianë”, 1939-11-11, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3567

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.