15.10.1944-Brigadës XII dhe Populli i Vlorë̈s feston ditë̈n e çlirimit

Pjesë e 15.10.1944-Brigadës XII dhe Populli i Vlorë̈s feston ditë̈n e çlirimit

Renditja: 512 (20 shikime)

“15.10.1944-Brigadës XII dhe Populli i Vlorë̈s feston ditë̈n e çlirimit”, 1905-04-28, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3573

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.