Nga festimet e Përvjetorit të Pavarësisë në Vlorë, 1013

Pjesë e Nga festimet e Përvjetorit të Pavarësisë në Vlorë, 1013

Renditja: 537 (19 shikime)

Fotograf Petro Dhimitri and Petro Dhimitri, “Nga festimet e Përvjetorit të Pavarësisë në Vlorë, 1013”, 1913-11-28, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3575

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.