28 Nëndor 1962 50 vjetori i Pavarësisë të Atdheut

Pjesë e 28 Nëndor 1962 50 vjetori i Pavarësisë të Atdheut

Renditja: 384 (26 shikime)

“28 Nëndor 1962 50 vjetori i Pavarësisë të Atdheut”, 1962-11-28, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3577

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.