Me flamurin në dorë Tahir Abaz Dudushi stërgjyshi i Alban Dudushit. Vlorë 1913

Pjesë e Me flamurin në dorë Tahir Abaz Dudushi stërgjyshi i Alban Dudushit. Vlorë 1913

Renditja: 436 (23 shikime)

“Me flamurin në dorë Tahir Abaz Dudushi stërgjyshi i Alban Dudushit. Vlorë 1913”, 1913-11-28, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3579

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.