Aerodromi i Vlorës, viti 1930 Avion Junkers F13 i Lufthanses

Pjesë e Aerodromi i Vlorës, viti 1930 Avion Junkers F13 i Lufthanses

Renditja: 75 (117 shikime)

“Aerodromi i Vlorës, viti 1930 Avion Junkers F13 i Lufthanses”, 1930, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3585

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.