Aerodromi dhe fusha e avjacionit në Vlorë, viti 1918

Pjesë e Aerodromi dhe fusha e avjacionit në Vlorë, viti 1918

Renditja: 539 (19 shikime)

“Aerodromi dhe fusha e avjacionit në Vlorë, viti 1918”, 1918, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3587

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.