Aerodromi të akademia e marines avioni transportit model Savoia Marchetti S75, viti 1940

Pjesë e Aerodromi të akademia e marines avioni transportit model Savoia Marchetti S75, viti 1940

Renditja: 756 (15 shikime)

“Aerodromi të akademia e marines avioni transportit model Savoia Marchetti S75, viti 1940”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3595

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.