Anija Dandolo në gjirin e Vlorës 1929

Pjesë e Anija Dandolo në gjirin e Vlorës 1929

Renditja: 262 (36 shikime)

“Anija Dandolo në gjirin e Vlorës 1929”, 1929, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3599

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.