Anija Modeli i Piroskafit Italin Principe Umberto mbytur në kepin e Gjuhezes Vlorë

Pjesë e Anija Modeli i Piroskafit Italin Principe Umberto mbytur në kepin e Gjuhezes Vlorë

Renditja: 1341 (9 shikime)

“Anija Modeli i Piroskafit Italin Principe Umberto mbytur në kepin e Gjuhezes Vlorë”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3613

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.