Anija spital "Kalifornia" në gjirin e Vlorës, viti 1940-1941

Pjesë e Anija spital "Kalifornia" në gjirin e Vlorës, viti 1940-1941

Renditja: 1050 (11 shikime)

“Anija spital "Kalifornia" në gjirin e Vlorës, viti 1940-1941”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3617

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.