Anija Spital "Po" e mbytur në gjirin e Vlorës në 14.3.1941

Pjesë e Anija Spital "Po" e mbytur në gjirin e Vlorës në 14.3.1941

Renditja: 347 (28 shikime)

“Anija Spital "Po" e mbytur në gjirin e Vlorës në 14.3.1941”, 1941-03-14, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3621

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.