Anije Italiane përballë portit të Vlorës, në sfond ishulli Sazanit prill 1941

Pjesë e Anije Italiane përballë portit të Vlorës, në sfond ishulli Sazanit prill 1941

Renditja: 841 (13 shikime)

“Anije Italiane përballë portit të Vlorës, në sfond ishulli Sazanit prill 1941”, Apr-41, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3624

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.