Automobil Chevrolet 490 në Rrugën Vlorë-Beshisht, viti 1940

Pjesë e Automobil Chevrolet 490 në Rrugën Vlorë-Beshisht, viti 1940

Renditja: 646 (17 shikime)

“Automobil Chevrolet 490 në Rrugën Vlorë-Beshisht, viti 1940”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/3630

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.