Avionët Anglezë R.A.F.bombardojne Vlorën 11.1.1941

1941-01-11

Avionet Anglezë R.A.F. në 10.12.1940 8 Skuadronet (Bristol Blenheim Mk Nr 211), të cilet u nisen nga Menidi (Tatoi), Athinë bombarduan Skelën

Të dhëna

Përshkrimi
Avionet Anglezë R.A.F. në 10.12.1940 8 Skuadronet (Bristol Blenheim Mk Nr 211), të cilet u nisen nga Menidi (Tatoi), Athinë bombarduan Skelën
Data
11 janar 1941
Kontribuesi
Ilir Balili
Zona
Vlorë

Renditja: 3844 (1 shikime)

“Avionët Anglezë R.A.F.bombardojne Vlorën 11.1.1941”, 1941-01-11, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 gusht 2022, http://adsh.al/s/adsh/item/3638

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.